За мен

Здравейте!

Казвам се Емо и съм на 25 години. От 10-годишен се занимавам с компютри. Гимназиалното и университетското си образование посветих на икономиката и правото. Едва наскоро взех решение да навляза по-дълбоко в сферата на информационните технологии. От близък приятел разбрах за българската компания „Телерик“, която е водещ играч на световния пазар на софтуерни продукти за разработчици. Впоследствие научих и за безплатните курсове по програмиране, които фирмата организира, и реших да участвам в тях.

В момента съчетавам служебни и образователни ангажименти извън областта на информационните технологии с обучение в Софтуерната академия на „Телерик“. Създаването на собствен блог е една от стъпките, които всеки курсист е насърчаван да направи, за да усвои и приложи философията на споделяне на знания, която е залегнала в основите на Академията.

В този блог ще пиша по теми, свързани с обучението ми за софтуерен инженер. Ще обърна особено внимание върху проблемите, които възникват пред тези от нас, които нямат предишен опит в програмирането, но имат мотивацията да се развиват в тази посока.

Интересувам се още от компютърни игри, планински туризъм, научна фантастика и футбол.

До нови срещи!

Реклами

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google+ photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google+. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s