Искате да станете софтуерен инженер? Най-добрият начин – кандидатствайте в Софтуерната академия на Телерик и започнете своето безплатно обучение!

Софтуерната академия на Телерик

Telerik Academy Logo

Telerik Academy Logo

Скъпи читатели!

Вече 5 месеца съм част от Софтуерната академия на Телерик, която предлага безплатно обучение за професията Софтуерен инженер. Програмата е напълно подходяща за начинаещи (какъвто бях и аз – а в момента съм сред курсистите с най-високи резултати). Затова приканвам всеки от вас, който има интерес да научи нещо в областта на програмирането да помисли сериозно за тази страхотна възможност и да се свърже с мен, за да му обясня подробно. Да бъдеш част от Академията е истинско удоволствие. Там не само ти предлагат сериозно обучение на високо ниво, но и възможността да попаднеш в едно общество от преподаватели и студенти, изградено върху принципите на споделянето на знания, взаимопомощ и силна мотивация за развитие!

IT секторът продължава да е един от най-бързоразвиващите се сектори в целия свят. Търсенето на квалифицирани кадри в България е огромно. Отворете произволен сайт за търсене на работа и вижте първите няколко страници с обяви за свободни места. Редовно правя този експеримент и никога не оставам разочарован – повече от половината свободни позиции са свързани с работа като софтуерен инженер – developer, QA, support. Нужно ли е да споменавам и високите възнаграждения?

Цялото обучение продължава една година. Залягането над материала е здраво. Най-добрите завършват и гарантирано започват работа в IT сектора. А най-добрите от най-добрите получават предложение за интервю за работа в Телерик – една от най-големите фирми за разработка на софтуер в България.

За повече информация можете да погледне тази инфографика: http://academy.telerik.com/academy/infographics

Прием има всяка есен и всяка пролет. Кампанията по кандидатстване за есенния прием е отворена и в момента! Ако смятате, че имате нужда от повече време за подготовка, съветвам ви да кандидатствате за пролетния прием, защото там темпото на обучение в началото е по-ниско.

Отново повтарям – обучението е напълно безплатно. Уловка няма. Пишете ми – с радост ще отговоря на всичките ви въпроси!

Ако решите да кандидатствате – пишете ми, за да знам, че съм успял да ви запаля. Ще се радвам при регистрацията ви сайта на Академията да ме посочите като референт с потребителското ми име – easlavov .

Реклами

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google+ photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google+. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s